Saremco

De specialist voor buitengewoon tolerante tandheelkundige materialen.

Gimg

Restauratieve materialen

Tandvulmaterialen moeten niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn en goed passen, zij moeten ook goed verdragen worden. Daarom wordt steeds meer belang gehecht aan toxicologie en biocompatibiliteit.

img

saremco print (3D)

SAREMCO's uitgebreide knowhow op het gebied van lichtuithardende kunstharsen komt ook tot uiting in innovatieve materialen voor 3D-printen, met uitstekende onderscheidende kenmerken op het gebied van natuurkunde, esthetiek en tolerantie.

img

Green Line

Dit assortiment bestaat uit restauratiematerialen zonder TEGDMA en HEMA. Binnen de groep van (methyl)methacrylaten behoren deze monomeren tot de meest gesensibiliseerde stoffen. Het achterwege laten van TEGDMA en HEMA betekent een belangrijk voordeel voor patiënten en gebruikers in geval van een aangetoonde allergie voor deze stoffen - maar ook als preventieve maatregel.

Meer info    Download de brochure   
img

Classic Line

Al meer dan 30 jaar overtuigt de betrouwbare lijn van composietrestauraties tandartsen over de hele wereld. SAREMCO heeft vele jaren ervaring en tandheelkundige expertise in dit systeem geïnvesteerd. Het resultaat is een restauratiesysteem op basis van microhybriden.Meer info    Download de brochure   
img

DENTURETEC

DENTURETEC is een kwalitatief uitstekend composiethars voor de vervaardiging van zeer biocompatibele prothesebodems met behulp van de 3D-printer "ASIGA MAX UV".


Meer info    Download de brochure   
img

CROWNTEC

CROWNTEC is een kwalitatief uitstekend composiethars voor de vervaardiging van zeer biocompatibele permanente restauraties.


Meer info    Download de brochure