GC

G

Working for a future
where all people in the world share the joy of health

GC Dental, toonaangevend in de tandheelkundige industrie, staat bekend om zijn compromisloze inzet voor kwaliteit en innovatie. Als wereldwijde pionier biedt GC Dental een uitgebreid scala aan hoogwaardige tandheelkundige producten en oplossingen die worden vertrouwd door tandartsen en tandtechnische professionals over de hele wereld. Met een erfenis van meer dan [aantal] jaar expertise streeft GC Dental ernaar om patiëntenzorg te verbeteren door het aanbieden van geavanceerde composieten, glas-ionomeer cementen, esthetische porseleinoplossingen en revolutionaire tandheelkundige technologieën. Gedreven door wetenschap en onderzoek, blijft GC Dental toegewijd aan het bevorderen van tandheelkundige gezondheid en het creëren van glimlachen die een leven lang meegaan.img

G-aenial (A'CHORD)

G-ænial van GC is een veelzijdig restauratiemateriaal met uitstekende onzichtbare esthetiek voor natuurgetrouwe restauraties. Het omvat G-ænial Anterior en Posterior, lichthardende composieten, ontwikkeld met GC's expertise en gebruikersfeedback. Versterk uw esthetische vaardigheden met G-ænial's kleurensysteem, viscositeit, radiopaciteit, fysische eigenschappen, en meer!


Bekijk de producten  
img

everX Flow

Ontdek everX Flow, een met korte vezels versterkte flowable composiet, ontworpen voor het vervangen van dentine en verstevigen van restauraties. Zoals een wapening in beton, versterken de glasvezels in everX Flow restauraties en voorkomen dat ze barsten. everX Flow is een eenvoudige applicatie, beschikbaar in 2 kleuren en ongelooflijk sterk. Het is geschikt voor al uw restauraties waarbij een sterke voorgevormde stomp nodig is en voor alle voorbereidingen van de stompopbouw.

Bekijk de producten   
img

G-Premio BOND

Een universeel adhesief in een enkel flesje, dat compatibel is met alle mogelijke etsmethodes. Bovendien kan G-Premio Bond niet alleen voor directe hechting worden gebruikt, maar ook voor reparaties en de behandeling van hypersensitiviteit.
Hiermee biedt GC u veelzijdigheid en gebruiksgemak zonder impact op de adhesieve kwaliteiten. G-Premio Bond heeft de voordelen van een universeel adhesief, gecombineerd met topprestaties in elke mogelijke situatie.

Bekijk de producten   
img

EQUIA Forte HT

Ontdek EQUIA Forte HT - het kostenefficiënte en duurzame restauratieve alternatief met geoptimaliseerde mechanische eigenschappen en een perfecte ionenuitwisseling. Geniet van geavanceerde prestaties zonder kleverigheid dankzij de glashybridetechnologie met reactieve glasdeeltjes en langere polyacrylzuurketens. Maak het restauratiesysteem compleet met EQUIA Forte Coat, dat de restauratie beschermt tegen zuren en de slijtvastheid verbetert. Ontdek de veelzijdigheid van EQUIA Forte HT voor een breed scala aan indicaties en voor alle patiënten.

Bekijk de producten  
img

G-Cem One

G-CEM ONE is een echt techniek tolerant composietcement met een hoge hechtsterkte en een uitstekend zelfuithardend vermogen. Het vereenvoudigt al uw cementatieprocedures en biedt meer voorspelbare resultaten en vertrouwen. G-CEM ONE kan worden gebruikt voor alle uitdagende klinische situaties, dankzij de GC Touch Cure.
De chemische initiator in de G-CEM ONE Adhesive Enhancing Primer versnelt de chemische uitharding van het cement vanaf het tandoppervlak om een stabiele hechting te garanderen.

Bekijk de producten   
img

G2-BOND Universal

Dankzij de gepatenteerde Dubbele H-technologie, een geavanceerde optimalisatie van de hechting aan zowel het element als de composiet, is G2-BOND Universal een allround universeel 2-componentensysteem. Dit gecombineerd met wat tandartsen verwachten van de bestaande Gold Standards voor wat betreft zelfetsen (SE) en etsen-en-spoelen (ER), en nog veel meer!Bekijk de producten   img


Solved with GC!

Door te focussen op oplossingen helpt GC tandartsen efficiënter en voorspelbaarder succes te behalen. Alle GC producten zijn optimaal op elkaar afgestemd, zodat u maximaal profiteert van de GC Solutions.

Meer info   
img


Package Deals

Bespaar tijd en kosten gedurende de hele procedure. Doe uw voordeel met onze exclusieve GC Package Deals.

Bekijk de Package Deals