3M

3M Oral Care's klinisch bewezen tandheelkundige producten en technologieën zijn ontworpen voor gebruiksgemak en leveren tegelijkertijd uitstekende, langdurige resultaten op. Tandartsen wereldwijd vertrouwen op de tandheelkundige producten van 3M om hun patiënten prachtige resultaten te bieden.

Bezorg uw patiënten een mooie en blijvende glimlach

G

Ontdek meer over de tandheelkundige oplossingen per procedure


img


Directe restauratieve procedures

Herstel de functie en esthetiek van het gebit met tandheelkundige producten die wetenschappelijk zijn bewezen en klinisch zijn getest.

img

Indirecte restauratieve procedures

Eenvoudig, nauwkeurig en met vol vertrouwen de natuurlijke elementen vervangen, dankzij jarenlange productontwikkeling en technologische vooruitgang.


img


Preventie

Een goede mondhygiëne draagt bij aan een levenslange gezondheid. Help patiënten gezond te blijven met praktijk- en thuisbehandelingen.

img

Adhesieven

Dentale hechting waar u op kunt vertrouwen.
3M Scotchbond Adhesieven
 
 

Meer info  
img

Cementen

Betrouwbare en voorspelbare resultaten voor u en uw patiënten.
- 3M RelyX Cementen
- 3M Ketac Cementen
 

Meer info  
img

Afdrukmaterialen

Nauwkeurig afdrukken voor restauraties met een perfecte pasvorm
- 3M Imprint 4 VPS
- 3M Impregum Polyether
 

Meer info  
img

Restauratiematerialen

Betrouwbare klinische prestaties gecombineerd met een langdurige glans, eenvoudige verwerking, hoge sterkte en slijtageweerstand.
- 3M Filtek restauratiematerialen

Meer info  

img

Vereenvoudiging van uw indirecte restauratieprocedure.

Bereik betere resultaten door het vereenvoudigen en standaardiseren van uw prothodontische behandeling. Download 3M's gratis brochure Success Simplified met 80 pagina's aan richtlijnen voor materiaalkeuze, casuïstiek, klinische tips en meer. Hierin geven vijf vooraanstaande, klinische deskundigen u wetenschappelijk onderbouwde aanbevelingen voor succes, elke keer opnieuw.

Download de brochure   
img


3M Package Deals

Bespaar tijd en kosten gedurende de hele procedure. Doe uw voordeel met onze exclusieve 3M Package Deals.

Meer info   
img


Anesthesie

3M heeft meer dan 50 jaar ervaring in de ontwikkeling van lokale injectievloeistoffen die dagdagelijks gebruikt worden bij tandheelkundige ingrepen. Ontdek hier ons aanbod van lokale anesthesie.Meer info   

Informatie voor productondersteuning

img

Veiligheidsinformatiebladen

Veiligheidsinformatiebladen (SDS) voor 3M-producten staan ter beschikking van gebruikers die gevaarlijke stoffen gebruiken. Eenvoudig zoeken op productnaam of materiaal identificatienummer. Mocht u toch specifieke SDS-informatie niet kunnen vinden, neem dan contact met ons op.

Meer info   
img

3M Gebruiksaanwijzingen

3M biedt een tool om gemakkelijk Gebruiksaanwijzingen (IFU) te vinden voor tandheelkundige producten en materialen van 3M. U kunt zoeken naar uw specifieke product gebruiksaanwijzingen door gebruik te maken van een vrije tekst zoekopdracht of door te bladeren door verschillende categorieën.

Meer info