Medicom

G

Medicom Group is een wereldwijd toonaangevende fabrikant en distributeur van hoogwaardige producten voor eenmalig gebruik en infectiepreventiecontrole. Opgericht in 1988, bedient het bedrijf diverse markten, waaronder medisch, tandheelkundig, overheids- en industrieel, laboratoria en onderzoekscentra, diergezondheid en welzijn, en detailhandel. Medicom streeft naar uitstekende producten, sterke klantrelaties en continue procesverbetering, met een focus op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Hun missie is om betrouwbare producten van hoge waarde te leveren en buitengewone klantervaringen te bieden.
 

img

Maskers

Medicom gelaatsmaskers worden gefabriceerd in Europa onder de strengste hygiënevereisten. Productie onder cleanroomcondities, in overeenstemming met de vereisten van ISO-klasse 7, verzekert dat de maskers microbiologisch zuiver zijn als zij worden verpakt en verzonden. De nauwgezet geselecteerde huidvriendelijke stoffen zijn ideaal voor dragers met een gevoelige huid. De maskers bevatten geen nanoform grafeen of ander type grafeen.

FFP2-maskers
Medicom levert met trots een breed assortiment medische en FFP2-maskers van topkwaliteit die zorgverleners voorzien van betrouwbare bescherming zonder negatief effect op comfort of ademend vermogen.
bekijk de productenSafeMask

Medicom biedt een breed assortiment aan hoogwaardige medische maskers voor elke behoefte. Medicom SafeMask SofSkin, een type IIR vochtbestendig masker, is zeer zacht en biedt onovertroffen comfort. Het is bijzonder geschikt voor mensen met een gevoelige huid.
bekijk de productenimg

Handschoenen

Medicom SafeTouch handschoenen voor medisch onderzoek bieden buitengewone kwaliteit en comfort. De handschoenen voldoen aan alle Europese kwaliteitsnormen voor beschermende medische handschoenen. Hoge weerstand en buitengewone tactiele gevoeligheid, gecombineerd met betrouwbare bescherming, maken SafeTouch handschoenen tot een onmisbaar metgezel in de dagelijkse praktijk.


Nitril handschoenen

Kwaliteitshandschoenen van nitriel bieden door hun zachte textuur een gevoel van een tweede huid. De verbeterde polymeertechnologie zorgt voor een comfortabele pasvorm om optimale vingervaardigheid in natte en droge condities te bieden. De ruwe vingertoppen verzekeren een betere gripcontrole. Nitriel handschoenen bieden een hoge prikweerstand, die driemaal beter is dan die van latex en een hoge schuurbestendigheid.
bekijk de producten

Latex handschoenen
Latex handschoenen zijn zeer fl exibel en elastisch. Zij bieden een uitstekende pasvorm, comfort en vingervaardigheid en hebben een extreme gevoeligheid en daardoor een goede gripcontrole. Latex biedt een uitstekende mechanische weerstand tegen scheuren en vouwen en een effectieve barrière tegen biologische contaminerende stoffen. Let op: Latex brengt een mogelijk risico van allergieën met zich mee bij langdurig en rechtstreeks huidcontact.
bekijk de producten

img

Dentale producten

Medicom biedt een compleet assortiment dentale producten die de patiëntenzorg veiliger, gemakkelijker en comfortabeler maken, elke dag weer. Medicom tandheelkundige producten omvatten matrixbandjes voor eenmalig gebruik, wattenbolletjes en speekselzuigers verkrijgbaar in vele levendige kleuren.

img

Praktijkbenodigdheden

Medicom biedt een compleet assortiment producten die de patiëntenzorg veiliger, gemakkelijker en comfortabeler maken, elke dag weer. Medicom heeft essentiële benodigdheden, zoals patiëntenservetten, papieren bekers en hoofdsteunbeschermers, met de hoge kwaliteit die u nodig hebt. De disposable producten maken het onder controle houden van de hygiëne in tandheelkundige praktijken gemakkelijker en helpen het team en de patiënten te beschermen. Veel benodigdheden zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren om de praktijk een beetje kleur te geven.

img

Sterilisatie

Maximale efficiëntie! Medicom SafeSeal Quattro zelfafsluitende sterilisatiezakjes zijn verkrijgbaar in diverse maten. Vul het zakje en sluit het af door de kleefstrip te verwijderen en de flap voorzichtig omlaag te drukken.