Kuraray

Kuraray Noritake Dental: Uitzonderlijke Know-How, High-End Tandheelkundige Producten

Uit de fusie van Kuraray Medical en Noritake Dental ontstond Kuraray Noritake Dental, dat vooroploopt met geavanceerde tandheelkundige producten. Met een rijke geschiedenis sinds 1978 en baanbrekende creaties zoals CLEARFIL SE BOND en PANAVIA, blijft het bedrijf gedreven door lachende patiënten en innovatie.

G

Born in Japan

Met grensverleggende adhesieven, composietcementen en composieten maken we de tandzorg voor de professional én de patiënt beter en prettiger.
Onze reputatie in innovatie, productkwaliteit en hoog serviceniveau zorgt ervoor dat we verrassend dicht bij uw praktijk staan.

img

img

Composiet en Voorbehandelingen

Of u zich nu richt op gebruiksgemak, vereenvoudiging van procedures, superieure esthetiek of klinische betrouwbaarheid: Kuraray Noritake biedt altijd de composieten die voldoen aan úw behoeften.

Meer info   Vroegtijdige detectie van cariës, grondige reiniging van tandstructuren en restauraties en trefzeker etsen en primen: al die stappen hebben een enorme invloed op gebitsbehoud en langdurig succes van de door uw geplaatste restauraties.

Meer info   
img

Cementen

Op basis van tientallen jaren ervaring heeft Kuraray Noritake het huidige assortiment van innovatieve, maar beproefde en betrouwbare composietcementen ontwikkeld. U kunt - afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren en de klinische situatie - altijd een product kiezen dat garant staat voor de hoogste hechtsterkte en esthetiek, optimaal gebruiksgemak of een uitzonderlijke effectiviteit.

Meer info   
img

Adhesieven Core build-up

Klinisch bewezen, hoogwaardige adhesieven; kuraray noritake biedt universele, zelfetsende,licht- en zelfuithardende bonding voor alle indicaties.

Meer info   
Het risico van contaminatie minimaliseren en zorgen voor een perfecte uitharding en duurzame sealing; dít doen de volgende oplossingen voor stompopbouw.

Meer info   

Universal Excellence


Gebruiksvriendelijke producten die tandheelkundige professionals superieure kwaliteit bezorgen dankzij de unieke technologieën van Kuraray Noritake. Ons uiteindelijke doel is verbetering van de levenskwaliteit van patiënten. Dit is Universal Excellence van Kuraray Noritake!

img

Kuraray catalogus

Herstel de functie en esthetiek van het gebit met tandheelkundige producten die wetenschappelijk zijn bewezen en klinisch zijn getest.
 

Bekijk de catalogus   
img

Package Deals

Bespaar tijd en kosten gedurende de hele procedure. Doe uw voordeel met onze exclusieve Kuraray Package Deals.

Doe uw voordeel