Meisinger

G

More than 125 years of highest quality

Met stevige wortels in de Rijn-Ruhr regio en een wereldwijde focus, is MEISINGER dé producent van hoogwaardige tandheelkundige producten die wereldwijd gewild zijn. Met een dochteronderneming in de VS en verkooppartners in meer dan 100 landen, is MEISINGER een wereldspeler in de tandheelkundige technologie. Onze producten, voorzien van het "Made in Germany" label, genieten een uitstekende reputatie die verder reikt dan nationale grenzen. We blijven deze reputatie waarmaken met elk product dat we leveren.

img

Diamantinstrumenten

MEISINGER diamantinstrumenten voor tandartspraktijken en laboratoria zijn verbonden met een roestvrijstalen behuizing door middel van het meest moderne galvanisatieproces met geselecteerde natuurlijke diamantkorrels. Dit garandeert een uiterst homogene, veilige en duurzame diamantcoating van de instrumenten en daarmee optimale resultaten. Bovendien kan de gebruiker kiezen uit een selectie van maximaal zeven verschillende korrelgroottes.

bekijk de producten  
img

Hardmetaalboren

MEISINGER hardmetaal-instrumenten zijn uitzonderlijk vanwege hun stabiliteit en functioneel ontwerp. Ze beschikken over precieze vertanding voor optimale prestaties, gecombineerd met een lange levensduur en uitstekende concentriciteit. Onze carbide-instrumenten zijn gemaakt van metaal met hoge dichtheid en fijne korrelstructuur.


 

BEKIJK DE PRODUCTEN   
img

Polijstmateriaal

MEISINGER keramische schuurmiddelen: hoogwaardige gereedschappen met gelijkmatige korrelgrootte, sterke binding en roestvrijstalen schachten. Ideaal voor nauwkeurige intraorale en extraorale abrasie, vooral voor Zirconia-aanpassingen in CAD/CAM. MEISINGER Flexibele Polishers: geurloos, precies en trillingsvrij polijsten op alle materialen. Twist Polishers passen zich aan elk oppervlak aan en leveren foutloze resultaten, zelfs op moeilijk bereikbare gebieden.

BEKIJK DE PRODUCTEN   
img

Staalinstrumenten

De hoogwaardige stalen instrumenten van MEISINGER worden vervaardigd uit één stuk vanadium wolfraam of roestvrij staal. Ze leveren kwalitatieve prestaties dankzij hun functioneel ontwerp, precieze vertanding en bovengemiddelde concentriciteit. De instrumenten kenmerken zich door hoge elasticiteit en optimale materiaalhardheid.
Onze stalen lijn biedt u universeel toepasbare instrumenten voor talloze toepassingen in tandartspraktijken en tandtechnische laboratoria.

BEKIJK DE PRODUCTEN   

img

Chirurgische instrumenten

MEISINGER biedt een uitgebreid assortiment aan chirurgische snijders, trephines en andere chirurgische instrumenten voor tandheelkundige en kaakchirurgie. De eigenschappen van de instrumenten zijn perfect afgestemd op de eisen van de kaakchirurgie, waardoor veilig gebruik en snelle behaalde resultaten worden gegarandeerd. De bijzonder makkelijk snijdende en efficiënte instrumenten bieden een breed scala aan toepassingen binnen de orale chirurgie. Slanke nekken zorgen voor een onbelemmerd zicht op het werkgebied, terwijl geoptimaliseerde bedieningseigenschappen zorgen voor trillingsvrij werken.


BEKIJK DE PRODUCTEN   
img

Kits

Of het nu gaat om voorbereiding, polijsten of gerichte verwerking van CAD / CAM-restauraties, MEISINGER biedt perfect gecoördineerde systeemoplossingen in vooraf samengestelde assortimenten. Met de gebruiksvriendelijke kits van MEISINGER is er geen behoefte aan complexe samenstellingen van instrumentensets. In nauwe samenwerking met praktijkmensen en toonaangevende wetenschappers die de systemen mede ontwikkelen en testen, heeft MEISINGER kits gecreëerd die geoptimaliseerd zijn om aan de dagelijkse behoeften te voldoen.BEKIJK DE PRODUCTEN  


img

Bone Management

De MEISINGER Bone Management-productlijn, ontwikkeld in samenwerking met wetenschappers en praktijkmensen, biedt perfect gecoördineerde systeemoplossingen voor het optimaliseren van chirurgische procedures, ongeacht het gebruikte implantaat. Met de nadruk op minimaal invasieve ingrepen en duidelijke, gestructureerde procedures bevordert het Bone Management-systeem gebruiksgemak en is het geschikt voor een breed scala aan tandheelkundige professionals. Het vormt een essentiële basis voor succesvolle langdurige chirurgische ingrepen door gecontroleerde en zachte voorbereiding van het bot.

Download de catalogus  
img

CataloGUS

Ontdek de uitgebreide Meisinger catalogus met hoogwaardige tandheelkundige instrumenten en hulpmiddelen voor precisiewerk en uitstekende resultaten in tandheelkundige praktijken en laboratoria.

Download de catalogus