Elsodent

ELSODENT
27 JAAR KLINISCHE ERVARING !

G

ELSODENT is een Frans laboratorium en fabrikant gespecialiseerd in tandartsproducten. Opgericht in 1995 door Dr. Gilbert Ely, tandarts en de heer Gilbert Sotto, heeft het laboratorium 20 jaar ervaring en klinische historiek. Sterk door zijn performante afdeling Onderzoek en Ontwikkeling, blijft ELSODENT beantwoorden aan de verwachtingen van tandartsen en patiënten door ze innoverende en concurrentiële producten aan te bieden.

img

BIO+

INNOVATIE & PERFORMANTIE PLUS BIOCOMPATIBILITEIT !

Voorloper op gebied van onderzoek naar de bio-compatibiliteit van tandartsproducten en bewust van de toxiciteit van de huidige restauratiematerialen, vervaardigt de afdeling onderzoek en ontwikkeling van ELSODENT composieten en kunststoffen met fysische, mechanische en esthetische eigenschappen van hoog niveau, vertrekkend van bio-compatibelere moleculen die niet aangevallen worden door speekselenzymen.

Met zijn BIO+ gamma is ELSODENT vanaf 2013 beginnen muteren naar een meer bio-compatibele en eco-verantwoordelijke tandheelkunde door ervoor te kiezen om zijn verbruiksproducten te vervaardigden met exclusieve formules zonder endocriene verstoorders (BPA), zonder BisGMA, BisEMA, TEGDMA en zonder toevoeging van HEMA.
Het laboratorium laat de formules systematisch evolueren teneinde deze moleculen helemaal te elimineren in het grootste deel van zijn producten.
 

Ontdek het Bio+ gamma