Privacybeleid

Wij hechten veel waarde aan het vertrouwen dat u in ons bedrijf hebt en alle persoonlijke informatie die u ons geeft wordt met de grootste zorg en vertrouwelijkheid behandeld.

Denta verbindt zich ertoe de persoonlijke levenssfeer van de consument op het Internet te vrijwaren. Alle op onze website verzamelde persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt met het oog op de klantenservice, en het verwerken van de aanvragen tot bestelling. Deze informatie wordt niet ter beschikking gesteld van derden.

U hebt recht op toegang en verbetering van deze informatie. Bijkomende inlichtingen kunnen verkregen worden bij de commissie voor de bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer (wet 11 december 1998).

De door u opgegeven persoonsgegevens kunnen worden gebruikt om u via e-mail of brief op de hoogte te houden van onze nieuwsbrief. Indien u dit niet wenst dan kan u zich uitschrijven. Indien u uw gegevens wil aanpassen dan kan u dat rechtstreeks doen op de site (na het registreren) .

Door het gebruiken van de Denta site, gaat u akkoord met het privacybeleid en tevens met het verzamelen en gebruiken van uw gegevens door Denta zoals beschreven in dit beleid.