Equipment en praktijkinrichting

De inrichting van uw tandartspraktijk bepaalt in belangrijke mate het comfort van de patiënt alsook de werkvreugde van u en dat van uw medewerkers. U draagt vele jaren het succes van de juiste of de ontgoocheling van de verkeerde keuzes mee. Daarom is het verstandig om advies in te winnen van onze technische dienst, die luistert naar uw verwachtingen. Hun doorgedreven vakkennis en jarenlange ervaring is dan van een ongekende waarde.

Denta beoogt een hoogwaardige technische service. Goed getraind personeel, waarmee we de technische service in eigen beheer uitvoeren. Door een professionele preventieve service, worden veel storingen voorkomen. Defecten en storingen worden geregistreerd bij de centrale storingsdienst te Kontich. Van daaruit worden de technische medewerkers snel en efficiënt aangestuurd.

Bezoek onze showroom in Kontich

Heeft u in de (nabije) toekomst bouw- of renovatieplannen?
Breng dan zeker een bezoek aan onze vernieuwde toonzaal. Met een ruim aanbod aan ingerichte solo-, ortho- en groepspraktijken leggen we de nadruk op verschillende ergonomische behandelingsconcepten en professionele apparatuur.

Onze accountmanager equipment & praktijkinrichting leidt u graag rond en biedt professioneel advies op uw maat. Zo krijgt u het nodige inzicht om de juiste keuzes te maken bij uw project.

Neem gerust contact op met onze accountmanager voor een afspraak.

img

Lionel Schijns

0497 44 56 22

lionel.schijns@denta.be