Over ons


Meer dan 80 jaar ervaring

Als familiale onderneming staan we al 4 generaties dichtbij de dagelijkse praktijk van tandarts en tandtechnicus. In onze bedrijfscultuur hebben persoonlijk contact, vertrouwen, echte service en relaties op lange termijn altijd een centrale rol gespeeld. En niet zonder succes: gestart als een éénmansbedrijfje in 1933 is Denta uitgegroeid tot een full-service groothandel die vandaag 27 gemotiveerde werknemers telt en in heel het land actief is.

Persoonlijke aanpak

In de geïnternationaliseerde markt van vandaag, gekenmerkt door concentraties in de distributie, neemt Denta een unieke plaats in. Bij ons krijgt u nog uitleg en advies. Bij ons worden herstellingen nog door een eigen dienst met zorg en bekwaamheid uitgevoerd. Al onze afdelingen, zoals verkoop, orderverwerking, inkoop, administratie, logistiek en techniek zitten bij elkaar en zijn sterk geïntegreerd. Als u een vraag hebt, krijgt u meteen de juiste persoon aan de lijn.

Technische vakkennis

Denta beoogt een hoogwaardige technische service. Goed getraind personeel, waarmee we de technische ondersteuning in eigen beheer uitvoeren. Door een professionele preventieve service, worden veel storingen voorkomen. Defecten en storingen worden centraal geregistreerd bij de technische dienst in Kontich. Van daaruit worden de technische medewerkers snel en efficiënt aangestuurd om u verder te helpen.


Vertegenwoordigers
Verbruiksmaterialen & Randapparatuur

img

Thomas De Vliegher

Oost- en West-Vlaanderen

thdv@denta.be

img

Ann Kiebooms

Antwerpen, Vlaams-Brabant

anki@denta.be

img

Carine Koekelkoren

Limburg, Vlaams-Brabant

cako@denta.be

Accountmanager
Equipment & Praktijkinrichting

img

Lionel Schijns

lisc@denta.be